Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Wolf Gold

Wolf Gold on Pragmatic Playn meille tuottama videokolikkopeli, jonka pääosassa on pelin nimen mukaisesti susihahmo. Peli sijoittuu Villiin länteen, jossa sudet olivat tunnettuja viekkaudestaan sekä voitokkaista saalistusretkistään. Pelinkehittäjä on onnistunut vangitsemaan Villin lännen tunnelman videokolikkopeliinsä oivallisesti, ja mikäpä olisi mukavampaa kuin uppoutua länkkäriteemaan samalla, kun tilillesi ropisee kunnon voittoja. Mikäli susista kertovat pelit ovat lähellä sydäntäsi ja kaipaat hieman jännitystä ja mahdollisuuden voittaa suuria summia rahaa, ei Wolf Gold varmasti ole hukkareissu.

Wolf Goldin ulkoasu ja jättipotit

Perinteisissä videokolikkopeleissä pelialue koostuu viidestä pyörivästä kiekosta, joista näkyvillä on kerralla kolme riviä symboleita. Wolf Gold seuraa edellä mainittua tuttua kaavaa. Pelialueelle on asetettu 25 voittolinjaa, jotka ovat aina kaikki aktiivisena. Kaikki voittolinjat ovat lukittu, joten et voi vahingossakaan ottaa niitä pois käytöstä ja siten jäädä paitsi muhkeista voitoistasi. Pelissä on kolme jackpot-voittoa, joiden arvot alkavat 7500, 25 000 ja 250 000 kolikosta.

Wolf Gold ulkoasu ja symbolit

Villin lännen teemalle sopivasti Wolf Goldin taustalla näet sen ajan elokuvista tuttuja kallioista muodostuneita pylväitä ja kiviröykkiöitä. Kiekkojen symboleista löytyvät korttipakasta tutut 10-A symbolit sekä pelin aiheelle uskollisia eläimiä. Keloilla voit tavata villihevosia, kotkia sekä sapelihammaskissoja.

Pelin nimen mukaisesti kiekoilta löytyy tietysti myös susia, jotka toimivat Wolf Goldin wild-symboleina. Voittolinjalle sattuva susi voi korvata minkä tahansa muun voittokuviosta puuttuvan symbolin lukuun ottamatta rahasymboleita sekä scattereita. Susisymbolit ovat kaiken huipuksi pinottuina kiekoilla, mikä tarkoittaa, että voit täyttää kokonaisia kiekkoja näillä erikoismerkeillä ja saada huikeita voittoja kohdallesi. Ilmaiskierrosten aikana nämä wildit levitetään vielä vaakasuoraankin siten, että ne muodostavat valtavan 3×3-kokoisen symbolin täyttäen mahdollisesti kiekot 2, 3 ja 4 kokonaan.

Erikoistoiminnot ja bonuspelit

Kivipaasi-symboli toimii Wolf Gold -pelin scatterina. Mikäli onnistut saamaan kolme kivipaasia näkyviin samanaikaisesti, pääset pelaamaan ilmaiskierroksia. Ilmaispyöräytysten aikana keskimmäisillä kiekoilla pyörivät erikoissuuret symbolit, jotka täyttävät kaikki keskimmäiset kolme kiekkoa jokaisella kierroksella. Saat kerrallaan viisi kappaletta vapaakierroksia. Jos paljastamasi jättisymboli on susi, voit valmistautua jo henkisesti näkemään valtavan voiton.

Ilmaiskierroksiin oikeuttavia kivipaasisymboleita löytyy vain kiekoilta 1, 3 ja 5. Jos onnistut ilmaiskierrostilan aikana saamaan lisää scatter-merkkejä, saat kolme lisäpyöräytystä. Ylimääräisten ilmaiskierrosten määrää ei ole rajoitettu millään tavalla, joten mikäli olet todella onnekas, voi olla, että pääset keräämään monia suuria voittoja vain yhden kierroksen panoksella. Kaikki ilmaispyöräytykset pelataan samalla panoksella kuin toiminnon laukaissut kierros.

Kuu on myös ikoninen symboli, joka yhdistetään monesti sekä intiaanien rituaaleihin kuin myös susiin. On luonnollista nähdä kuun merkki pyörimässä Wolf Gold -tyylisen pelin kiekoilla – yhtä itsestään selvältä tuntuu myös sen erityisyys ja arvokkuus. Tässä kolikkopelissä kuu on sananmukaisesti rahan merkki. Jokaisella kierroksella se saa uuden arvon, joka voi vaihdella panoksesi suuruudesta riippuen kymmenistä senteistä satoihin euroihin tai jopa jackpottiin oikeuttaviin mini- tai major-arvoihin. Jos saat vähintään kuusi merkkiä pysähtymään kiekoille samanaikaisesti, laukaiset niin sanotun Money respin -pelin, jossa jo kerätyt kuut lukitaan paikoilleen ja loput symboleista arvotaan uudelleen. Uudelleenpyöräytyksiä saat kerralla aina 3. Mikäli kuitenkin onnistut näiden kolmen kierroksen aikana saamaan lisää samoja symboleita näkyviin, aloitetaan kolmen kierroksen setti aina alusta.

Uudelleenpyöräytyksien määrää ei ole rajoitettu. Kolmen kierroksen sarja alkaa aina alusta, kun saat yhdenkin lisäsymbolin. Bonuspeli päättyy, kun kierrokset loppuvat tai onnistut täyttämään koko ruudun kuun symboleilla. Lopuksi saat voittona kaikkien merkkien näyttämät summat yhteenlaskettuna. Mikäli onnistut saamaan kaikki 15 kuuta näkyville, saat voittojen lisäksi myös major jackpot -voiton.