Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


The Wolf – paras sovellus Androidille

Oletko aina halunnut olla ruokaketjun huipulla, vaellella vapaana luonnossa ja elää vapaaherrana muiden kunnioituksesta nauttien? The Wolf päästää sinut elämään unelmaasi kännykkäsi välityksellä. Sukella villien susien elämään tämän upean susisimulaattorin avulla.

Elämä sutena

The Wolf on roolipelimäinen susipeli, jossa pääset kehittämään susihahmoasi voimakkaammaksi, nopeammaksi ja ketterämmäksi näyttämällä taitosi erilaisten tehtävien parissa. Suoriudu tehtävistä paremmin kuin muut ja pääset vihdoin näyttämään, kuka on metsien valtias! Pelissä voit joko tehdä tehtäviä yhdessä muiden susien kanssa tai käydä taistoon näitä vastaan. Saalistaminen on susien elinehto – The Wolfissa pääsetkin jäljittämään jäniksiä ja muuta pienriistaa ruoaksesi. Mikäli kuitenkin haluat suurempia ja hankalampia saaliita, kannattaa ryhtyä yhteistyöhön lauman muiden petojen kanssa ja kukistaa illallinen porukassa.

The Wolfia voidaan pitää susisimulaattorina, jota pelaamalla pääset tutustumaan susieläimien elämään ja ohjaamaan omaa yksilöäsi. Peliä pelatessaan voit uppoutua autenttiseen tunnelmaan ja ihailla upeita maisemia sekä katsella metsän elämää uudesta perspektiivistä.

Roolipelimäisiä ominaisuuksia tässä Android-pelissä on koko liuta. Voit kehittää hahmoasi haluamallasi tavalla, vain oma mielikuvituksesi on rajana. Takana ovat ne ajat, jolloin pelinkehittäjät päättivät pelaajien puolesta, kuinka peli tulee kulkemaan ja pelaajien tehtävänä oli vain pelintekijöiden tarinan läpijuoksu. The Wolfissa ei ole minkäänlaista ennalta määrättyä lopputulosta – kaikki on kiinni itsestäsi ja siitä, kuinka kehityt pelissä. Roolipelaamista pääset myös harrastamaan yhteistyötehtävissä, joissa pärjäätte parhaiten, jos kaikki pitävät oman roolinsa ja tekevät kaikkensa ryhmän eteen.

Pelattavuus ja ohjaus

Voisi luulla, että mobiililaitteen muuttaminen susisimulaattoriksi on haastavaa, mutta The Wolfin tekijöiden luoma kosketusnäyttöohjaus kuitenkin kumoaa nämä luulot. Näytön vasemmassa alakulmassa näet pelikonsoleiden ohjaimista tutuksi tulleen ristikon näköisen ohjausalueen, jota käytät sutesi liikuttamiseen. Kun pidät sormeasi ohjausalueen yläreunassa, lähtee hahmosi juoksemaan eteenpäin. Jos haluat kääntyä vasemmalle, tarvitsee sinun vain liikuttaa sormeasi ohjausalueen vasempaan reunaan ja niin edelleen.

Liikkumisen lisäksi saalistaessasi ja muita susia vastaan taistellessasi pitää sinun tietysti pystyä käyttämään tassujasi myös muuhunkin kuin juoksemiseen. Näytön oikeassa alareunassa näet raapaisujäljeltä näyttävän napin. Tätä painiketta painamalla teet vahinkoa kohteenasi olevaan eläimeen. Tekemäsi vahingon määrän näet numerona eläimen yläpuolella.

Mikäli pidät susiaiheisista peleistä, mutta et jaksa kokoaikaa olla juoksuttamassa omaa suttasi The Wolfin metsissä, voimme suositella väliajoille esimerkiksi Wolf Gold -videoslottia. Peli on nimensä mukaisesti susiaiheinen kolikkopeli, jossa saaliseläimet on korvattu rahalla.

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan

The Wolfissa pääset vapaana kuljeskelemaan metsän siimeksessä ja toteuttamaan itseäsi. Pelinkehittäjät ovat hioneet graafiset yksityiskohdat ja sen tunnelman huikean mukaansa tempaaviksi, mikä auttaa sinua viihtymään matkallasi kohti lauman alfa-statusta. Näytä kaikille muille susille, mistä sinut on tehty ja pääset nauttimaan heidän kunnioituksesta ja johtamaan laumaasi kohti yhä suurempia taisteluita metsän herruudesta. Mikäli janoat kunnon taistelua, voit myös liittyä areenataisteluihin, joissa pääset laumasi kanssa ottamaan mittaa toisesta susilaumasta. Mikä olisi mahtavampaa kuin kukistaa vihollislauma johtamalla omaa susiarmeijaasi, joka koostuu lukuisista kanssapelaajista, jotka seuraavat laumansa johtajaa kohti mainetta ja mammonaa!

The Wolf on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen Android-peli, joka yhdistää reaaliaikaisen moninpelin, upean realistiset grafiikat sekä mukavan pelattavuuden samaan pakettiin. Pelissä pääset pelaamaan susien kanssa ympäri maailman. Kansainvälisten kanssapelaajien lisäksi pelistä löytyy myös susilajeja ympäri pallon – vuorisusia Aasiasta, kotoisia harmaasusia sekä näiden tummempia serkkuja Amerikoista. Lähde siis mukaan tälle kansainväliselle susiseikkailulle lataamalla The Wolf puhelimeesi tai tablettiisi ja näytä, kuka on lauman kunkku!